Patty Melt
Patty Melt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1169 calorii, 51G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați pâine de secară, fulgi de piper, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Topitură Patty, Patty Melt, și Patty Melt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați generos carnea de vită cu sare și piper și formați în 2 (1/2 inci grosime) chiftele ovale.
Puneți deoparte sau puneți-l la frigider în timp ce gătiți ceapa.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Condimentează ceapa cu fulgi de ardei roșu, sare, piper și pătrunjel tocat.
Scoateți ceapa din tigaie într-un bol și rezervați.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaia fierbinte. Odată fierbinți, adăugați burgerii și gătiți timp de 3 până la 4 minute până se rumenesc foarte mult pe o parte. Întoarceți și continuați să gătiți cealaltă parte timp de încă 3 minute.
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Top 2 bucăți de pâine de secară fiecare cu o felie de brânză, ceapă, patty burger, o a doua felie de brânză, și o bucată finală de pâine.
Ungeți atât partea superioară, cât și cea inferioară a sandvișului.
Gratiți fiecare sandwich până la aur și brânza se topește, aproximativ 3 până LA4 minute pe fiecare parte.
Se servește fierbinte cu muștar și o parte de murături.