Patru Paste De Brânză Florentine
Această rețetă servește 45 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză de vaci knudsen milkfat, cremă de brânză philadelphia, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paste Florentine, Paste Florentine Cu Creveți, și Skillet Paste Florentine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, gătiți spanacul conform instrucțiunilor de pe pachet; se scurge bine.
Se pune într-un castron mare.
Adăugați cremă de brânză; se amestecă până se topește. Se amestecă brânza de vaci și ouăle.
Se adaugă în amestecul de spanac cu mozzarella; Se amestecă ușor.
Puneți lingura în vasul de copt pătrat de 8 sau 9 inci; acoperiți cu parmezan.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.