Patru iulie salată de varză

Patru iulie salată de varză
Al patrulea iulie Coleslaw este un fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de piper, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mai mult de 25 Patru iulie, A patra iulie plăcintă cu lapte bătut, și Patru iulie Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați și aruncați orice frunze exterioare învinețite sau nedorite de pe capul de varză. Pătrundeți varza și radeți-o într-un castron mare folosind partea grosieră a unei răzătoare de mână sau lama de mărunțire a unui robot de bucătărie. Radeți morcovul și adăugați-l la varză, aruncând împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
RăzătoareRăzătoare
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați ceapa, murăturile, maioneza, sarea și piperul. Se amestecă împreună până se amestecă bine. Se răcește timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista