Patru Inch Cheesecake-Ciocolata Glazurate Triplu Strat
Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Trei Straturi Glazurate Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată Cu Trei Straturi, și Cheesecake Cu Trei Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crumb Crust: se macină Oreos (umplutură și toate) în robotul de bucătărie sau se zdrobește într-o pungă.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în partea de jos a două tigăi de brânză de patru inci.Ciocolată
Strat: cremă de brânză și zahăr și bateți până la crem.
Adăugați ou și vanilie; se amestecă bine. Se amestecă ciocolata topită și smântâna. Lingură peste stratul de firimituri de ciocolată.Zahăr Brun
Combinați crema de brânză, zahărul brun și amestecați bine.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan. Lingurați ușor peste stratul de ciocolată.Smântână Albă
Combinați crema de brânză și zahărul; bate până devine pufos.
Adăugați oul și amestecați bine. Se amestecă smântâna rămasă și vanilia. Lingurați ușor peste stratul de pralină.
Coaceți la 300 de grade timp de 45 de minute. După ce prăjiturile s-au răcit aproximativ 10 minute, slăbiți marginile cu un cuțit, dar nu îndepărtați complet părțile laterale.
Lăsați să se răcească încă 40 de minute, apoi îndepărtați părțile laterale și faceți unul dintre glazurile de mai jos.
Combinați 3 oz ciocolată semi-dulce tocată și 2 linguri de unt într-o cratiță mică și topiți la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/3 cană de zahăr pudră sfitat, 1 lingură de apă și 1/2 linguriță de vanilie până se omogenizează.
Încălziți 3 linguri de smântână grea și 2 lingurițe de sirop de porumb într-o măsură de sticlă de 2 căni sigură pentru cuptorul cu microunde până când este foarte fierbinte, dar nu chiar fierbe.
Adăugați 2 uncii de ciocolată tocată și amestecați până se topește. Va fi destul de subțire, așa că lăsați-l să stea aproximativ 30 de minute sau până se răcește și se îngroașă puțin, apoi turnați-l peste cheesecake.At în acest moment, tortul are nevoie de un fel de garnitură. Puteți îngrămădi frunze de ciocolată deasupra, puteți adăuga nuci sau puteți face ceea ce fac eu și puteți stropi linii de ciocolată albă topită deasupra.