Patru Brânză Piure De Cartofi Umplute Portobello Ciuperci
Patru brânză piure de cartofi umplute ciuperci Portobello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 192 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, scallions, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu brânză Feta, Ciuperci Portobello umplute cu slănină și brânză, și Ciuperci Portobello umplute cu brânză cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F sau grătarul la 400 de grade F.
Curățați ciupercile și frecați cu ulei.
Se presară cu sare și piper și se pune pe o tavă de copt căptușită cu folie.
Coaceți timp de 5 minute până se înmoaie. Sau dacă grătați, întoarceți ciupercile o dată sau de două ori în timp ce gătiți pe grătar până când sunt fragede.
În timp ce ciupercile se gătesc, pregătiți cartofi Idahoan patru piure de brânză conform instrucțiunilor pachetului.
Îndoiți brânza cheddar și ardeii.
Când ciupercile sunt gătite, presărați cu puțin mai multă sare și piper și chestii cu piureul de cartofi.
Se acoperă cu scallions și se servește fierbinte.