Patratele de ciocolata scortisoara
Reteta Ciocolata Scortisoara Patrate se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă face 36 de porții cu 120 de calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de praf de copt, unt, albuș de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11% . Rețete similare includ pătrate cu trufe de ciocolată cu nuci și scorțișoară , pătrate de scorțișoară lipicioase și pătrate cu scorțișoară Cappuccino .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și gălbenușul.
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Se întinde într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Bate albușul până devine spumos; ungeti peste aluat.
Combinați fulgii de ciocolată, nucile, zahărul și scorțișoara; se presara peste aluat.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.