Patiserie fulgioasă și gustoasă
Produsele de patiserie fulgioase și gustoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și lacto ovo vegetariană servește 5 și costă 23 de cenți per porție. O porție conține 436 de calorii, 13 g de proteine și 2 g de grăsimi. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină, untură, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tarta cu fulgi de patiserie, Tarta cu căpșuni cu fulgi de patiserie și Tarta cu căpșuni cu fulgi de patiserie.
Instrucțiuni
Bateți oul într-o cană de măsurat.
Adăugați oțetul și suficientă apă rece pentru a face o cană de lichid.
Într-un castron mare combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul brun.
Tăiați untura în cuburi mici și adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă cu două cuțite sau cu un blender de patiserie, până când amestecul devine sfărâmicios.
Adăugați ingredientele lichide, amestecând cu un cuțit. Nu folosiți mâinile deoarece tinde să înmoaie prea mult untura.
Adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a face o minge moale de aluat. Dacă vremea este caldă, dă aluatul la frigider pentru 1/2 oră pentru a-l răci înainte de a-l rula. Aluatul cald nu se rulează la fel de bine și necesită prea multă făină, ceea ce îl face mai puțin decojit.