Patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac

Patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 497 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt, Scoici la tigaie cu păstârnac pur și firimituri de pancetta, și Tort de păstârnac cu glazură de unt maro Bourbon.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați păstârnacul și gătiți la foc moderat, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3
Adăugați apa și un vârf de sare, acoperiți și gătiți la foc mic până când păstârnacul este fraged, aproximativ 15 minute. Descoperiți și fierbeți la foc moderat până când lichidul este redus la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați păstârnacul și lichidul într-un blender și piureul până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și condimentați cu sare și piper; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți migdalele feliate într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 7 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lasă să se răcească.
8
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Într-o tigaie mare, încălziți 1/8 inch de ulei vegetal. Condimentează patina cu sare și piper și dragă în făină, scuturând excesul. Prăjiți 2 bucăți de skate la foc mare până când sunt maronii aurii și crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă și prăjiți patina până când este opacă, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
SkateSkate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați patina pe o foaie mare de copt cu margini și păstrați-o caldă la cuptor. Prăjiți patina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SkateSkate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se toarnă uleiul și se șterge tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați restul de 4 linguri de unt în tigaie și topiți la foc mare. Gatiti untul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați migdalele și agitați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Puneți piureul de păstârnac pe farfurii și acoperiți cu patina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
SkateSkate
16
Stropiți sosul de unt-migdale peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista