Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați patina prăjită cu unt brun și piure de păstârnac. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 497 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, unt, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Snapper prăjit în tigaie cu piure de păstârnac cu unt, Scoici la tigaie cu păstârnac pur și firimituri de pancetta, și Tort de păstârnac cu glazură de unt maro Bourbon.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați păstârnacul și gătiți la foc moderat, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
3
Adăugați apa și un vârf de sare, acoperiți și gătiți la foc mic până când păstârnacul este fraged, aproximativ 15 minute. Descoperiți și fierbeți la foc moderat până când lichidul este redus la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Transferați păstârnacul și lichidul într-un blender și piureul până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și condimentați cu sare și piper; acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți migdalele feliate într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 7 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lasă să se răcească.
8
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Într-o tigaie mare, încălziți 1/8 inch de ulei vegetal. Condimentează patina cu sare și piper și dragă în făină, scuturând excesul. Prăjiți 2 bucăți de skate la foc mare până când sunt maronii aurii și crocante, aproximativ 3 minute. Întoarceți cu grijă și prăjiți patina până când este opacă, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Skate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați patina pe o foaie mare de copt cu margini și păstrați-o caldă la cuptor. Prăjiți patina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Skate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se toarnă uleiul și se șterge tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați restul de 4 linguri de unt în tigaie și topiți la foc mare. Gatiti untul pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați migdalele și agitați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Puneți piureul de păstârnac pe farfurii și acoperiți cu patina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Skate
16
Stropiți sosul de unt-migdale peste pește și serviți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.