Pateuri de Crab cu unt de fistic-Avocado
Crabul de Crab cu unt de fistic-Avocado este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ceapă verde, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Torturi de somon cu Avocado și un aioli picant de avocado Chipotle, Chiftele Cu Cârnați Pentru Micul Dejun Cu Fistic, și Chiftele De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mare, amestecând ușor.
Formați amestecul în chiftele de 32 (2 inci) (aproximativ 2 linguri amestec fiecare), acoperiți și răciți 30 de minute.
Înveliți ambele părți ale chiftelelor în făină. Gatiti prajiturile, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 2-3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Adăugați ulei suplimentar după fiecare lot, dacă este necesar.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu unt de fistic-Avocado.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.