Pateul de ficat de pui al lui Jo
Pateul de ficat de pui al lui Jo este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
Amestecați ficatul de pui și laptele într-un castron. Lăsați deoparte să se înmoaie timp de 2 ore, apoi scurgeți și aruncați laptele.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin și ficatul de pui scurs. Gatiti si amestecati pana cand ficatul s-a intarit la exterior, dar este inca roz la interior, aproximativ 5 minute.
Transferați ficatul de pui într-un castron și turnați vinul în tigaie. Fierbeți până când vinul s-a redus la 1/4 din volumul inițial, apoi readuceți ficatul în tigaie și continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Răzuiește ficatul într-un blender sau robot de bucătărie și adaugă caperele, sarea și piperul. Puree până se omogenizează, apoi răzuiește amestecul într-un vas de servit. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore până la rece.