Pateul de ficat de pui al lui Jo

Pateul de ficat de pui al lui Jo
Pateul de ficat de pui al lui Jo este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.

Instrucțiuni

1
Amestecați ficatul de pui și laptele într-un castron. Lăsați deoparte să se înmoaie timp de 2 ore, apoi scurgeți și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin și ficatul de pui scurs. Gatiti si amestecati pana cand ficatul s-a intarit la exterior, dar este inca roz la interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați ficatul de pui într-un castron și turnați vinul în tigaie. Fierbeți până când vinul s-a redus la 1/4 din volumul inițial, apoi readuceți ficatul în tigaie și continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Răzuiește ficatul într-un blender sau robot de bucătărie și adaugă caperele, sarea și piperul. Puree până se omogenizează, apoi răzuiește amestecul într-un vas de servit. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CapereCapere
PiperPiper
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista