Pateul de ficat de pui al lui Jo este un fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 142 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Amestecați ficatul de pui și laptele într-un castron. Lăsați deoparte să se înmoaie timp de 2 ore, apoi scurgeți și aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Se amestecă rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin și ficatul de pui scurs. Gatiti si amestecati pana cand ficatul s-a intarit la exterior, dar este inca roz la interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Frunze De Dafin
Rozmarin
Unt
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați ficatul de pui într-un castron și turnați vinul în tigaie. Fierbeți până când vinul s-a redus la 1/4 din volumul inițial, apoi readuceți ficatul în tigaie și continuați să gătiți până când nu mai este roz în centru, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Răzuiește ficatul într-un blender sau robot de bucătărie și adaugă caperele, sarea și piperul. Puree până se omogenizează, apoi răzuiește amestecul într-un vas de servit. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore până la rece.