Pate à Choux Scoici (Patiserie franceza Scoici)
P cochilii de Choux de la choux (coji de patiserie franceză) ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 136 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pate à Choux "produse de Patiserie Bufe", Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie, și Pui cremos peste coji de patiserie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune-l deoparte.
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, bateți ouăle câte 1, lăsând fiecare ou să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul, până când amestecul este neted, lipicios și lucios, aproximativ 4 până la 5 minute în total.
Transferați aluatul într-o pungă mare resigilabilă și tăiați aproximativ 3/4 inch dintr-un colț al pungii. Introduceți movile rotunde de 12 (2 inci lățime) pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Scufundați degetul în vasul cu apă și neteziți vârful fiecărei movile.
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 de litri F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 45 până la 50 de minute (nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 45 de minute).
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați pufurile să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.