Pate à bombe
P. p. t. m. bombe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri de mâncare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 348 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Țara Pate (Pâté de Campagne), Pate (Pate) Maison, și Supă De Vită Cu Pate (Pate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul într-o cratiță medie cu 120 ml apă clocotită. Când este limpede, aduceți la fierbere și puneți un termometru cu zahăr în tigaie.Între timp, bateți gălbenușurile cu un mixer electric până când sunt cremoase. Când siropul de zahăr ajunge la 120C, scoateți imediat de pe foc. Păstrați bătătoarele mixerului în funcțiune, stropiți siropul pe gălbenușuri și bateți, la viteză maximă, timp de 3-5 minute până când aveți o spumă galbenă fermă.
Îndepărtați și răciți, amestecând ocazional. Împărțiți în 3 porții.Utilizați o treime din acest amestec pentru o rețetă de mousse, apoi răciți și folosiți restul în 2 zile sau congelați în 2 porții Timp de până la 2 luni. Pentru a folosi amestecul înghețat, dezghețați timp de 10-15 minute, apoi bateți ușor până se înmoaie.