Pate De Ficat De Porc Danez
Pateul danez de ficat de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 324g de grăsime, și un total de 3585 calorii. Pentru $5.91 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, ficat de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc și Ficat Pateu, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate Din Ficat De.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.