Ciuperci și nuci Pate este un Hor d ' oeuvre care servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 308 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, ciuperci shitake, la 6 smochine pe jumătate uscate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciuperci pateu, Ciuperci Pateu, și Minunat Ciuperci Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți semințele și nucile într-un castron mediu și acoperiți cu apă. Înmuiați nucile timp de aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți, clătiți și scurgeți din nou.
3
Reduceți oțetul într-un fund mic, greu de cratiță, la foc mediu, până la sirop, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Într-o tigaie sotată, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă ceapa, mai mică până la medie și se sotează aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați ciupercile și continuați să sotati. Odată ce ceapa și ciupercile s-au rumenit, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Rehidratați smochinele din Marsala la foc mic într-o tigaie mică timp de aproximativ 10 minute. Se strecoară, rezervând smochine și Marsala și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
În robotul de bucătărie, adăugați nucile, uleiul rămas, ciupercile, ceapa, busuiocul, ceapa, sarea, piperul și Marsala scursă din smochine. Se amestecă bine și se ajustează condimentul. Asigurați-vă că amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Puneți amestecul pe un cip, așezați o smochină deasupra și stropiți cu sirop balsamic.
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Sticla Bedazzled Le Grand Courtage ros circulatorbrut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.