Pate de ciuperci, nuci și rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 112 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, vin, drojdie nutrițională și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați cremă de supă de ciuperci cu pate de linte de nucă crostini, Armean de Fasole și Nuci Pateu, și Pateu Vegetarian De Spanac-Nuc pentru rețete similare.
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Terra Blanca" ONYX " amestec de munte Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 103 dolari pe sticlă.