Pateul afumat-albastru cu roșii prăjite pe biscuiți este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 306 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, hrean, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pate De Pește Albastru Afumat, Afumat-bluefish Pateu, și Afumat Pate Bluefish.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade. Ungeți o foaie de copt cu margini. Aruncați roșiile, sarea, piperul, usturoiul și cimbru și aranjați roșiile tăiate în jos pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până se micșorează și începe să se rumenească, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Transferați roșiile și sucurile într-un vas de servit.