2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare de copt puțin adâncă frecați cartofii cu 2 linguri de ulei și condimentați cu piper și sare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați usturoi, rozmarin și cimbru și prăjiți cartofii în mijlocul cuptorului, agitând tigaia ocazional, până când sunt fragede, dar își păstrează încă forma, aproximativ 30 de minute (în funcție de mărimea cartofilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Reduceți temperatura la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Cojiți usturoiul prăjit.
6
Scurgeți anghinarea tăiată și uscați-o. Sferturi de anghinare jumătăți pe lungime. Într-o tigaie mare adâncă antiaderentă caldă rămasă 4 linguri ulei la foc moderat mic și gătește anghinare cu usturoi, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
7
Adăugați piper și sare după gust și 1 cană de bulion sau apă și gătiți, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 15 minute. (Dacă anghinarea nu este încă fragedă, adăugați apă sau bulion suplimentar și continuați să gătiți în același mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați anghinare și usturoi la cartofi și înjumătățiți cartofii mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
9
Încălziți legumele în mijlocul cuptorului până când sunt încălzite, aproximativ 10 minute. În timp ce legumele se încălzesc, tocați ierburile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați ierburi tocate, trei sferturi gremolata și piper și sare după gust și aruncați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Serviți legumele presărate cu gremolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
12
Serve vegetables sprinkled with remaining gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)