Într-o tigaie mare de copt puțin adâncă frecați cartofii cu 2 linguri de ulei și condimentați cu piper și sare.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Adăugați usturoi, rozmarin și cimbru și prăjiți cartofii în mijlocul cuptorului, agitând tigaia ocazional, până când sunt fragede, dar își păstrează încă forma, aproximativ 30 de minute (în funcție de mărimea cartofilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Reduceți temperatura la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Cojiți usturoiul prăjit.
6
Scurgeți anghinarea tăiată și uscați-o. Sferturi de anghinare jumătăți pe lungime. Într-o tigaie mare adâncă antiaderentă caldă rămasă 4 linguri ulei la foc moderat mic și gătește anghinare cu usturoi, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
7
Adăugați piper și sare după gust și 1 cană de bulion sau apă și gătiți, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 15 minute. (Dacă anghinarea nu este încă fragedă, adăugați apă sau bulion suplimentar și continuați să gătiți în același mod.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați anghinare și usturoi la cartofi și înjumătățiți cartofii mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Încălziți legumele în mijlocul cuptorului până când sunt încălzite, aproximativ 10 minute. În timp ce legumele se încălzesc, tocați ierburile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
10
Adăugați ierburi tocate, trei sferturi gremolata și piper și sare după gust și aruncați pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Serviți legumele presărate cu gremolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Serve vegetables sprinkled with remaining gremolata.