Pat ' s Rose apple Pie
Rețeta Pat ' s Rose Apple Pie ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 84 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Funcționează bine ca un desert ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul cuptorului în cel mai mic 1/3 din cuptor. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Pentru a face crusta: în vasul unui robot de bucătărie combinați 2 1/2 căni de făină, 2 linguri de zahăr alb și sare. Amestecați scurt pentru a combina ingredientele.
Tăiați untul răcit și scurtați folosind butonul" puls " al procesorului alimentar, până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Amestecați treptat în suficientă apă pentru a forma aglomerări umede.
Adunați aluatul într-o bilă și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate în discuri, înfășurați în plastic și odihniți-vă în frigider. (Aluatul poate fi păstrat la frigider până la 3 zile sau congelat.)
Pentru a face umplutura: tocați 2 mere în bucăți mari.
Tăiați celelalte 4 mere în felii de 1/8 inch.
Așezați cele 2 mere tăiate în robotul de bucătărie cu 1/4 cană de zahăr și 1/4 linguriță de scorțișoară. Amestecați până când merele seamănă cu sosul de mere.
Așezați cele 4 mere feliate într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, 1/4 cană de făină, nucșoară, ienibahar și zahăr alb.
Presărați mere feliate, apoi adăugați suc de lămâie, extract de vanilie și rom. Aruncați până când merele sunt bine acoperite. Se lasă deoparte 1/2 oră.
Între timp, întindeți 1 disc de aluat la 12 inci în diametru. Se potrivește într-o placă de plăcintă de 9 inci, permițând o depășire de 1/2 inch pe margini.
Așezați un cerc de hârtie pergament sau un filtru de cafea aplatizat în centrul cojii de plăcintă și acoperiți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți coaja de plăcintă în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până când marginile încep să se rumenească.
Îndepărtați greutățile de plăcintă sau fasolea și răciți coaja de plăcintă.
Scurgeți sucurile din amestecul de felii de mere într-o cratiță. Se fierbe doar până când lichidul începe să se îngroașe. Se amestecă sucurile îngroșate în amestecul de mere piure și se întinde acest amestec în fundul cojii de plăcintă pre-coapte.
Aranjați feliile de mere peste stratul de mere piure, așezând felii perpendiculare pe marginea exterioară a plăcii de plăcintă, pentru a forma o configurație în stil "Trandafir", începând de-a lungul marginilor exterioare și deplasându-se spre centru.
Întindeți cealaltă jumătate de patiserie și decupați forme decorative de frunze.
Periați fiecare frunză cu lapte și aranjați deasupra plăcintei și în jurul marginilor crustei, așezând laptele cu fața în jos. Când ați terminat, periați partea superioară a tuturor produselor de patiserie cu lapte și presărați ușor cu zahăr. Acoperiți marginea exterioară a produselor de patiserie cu folie de aluminiu pentru a preveni suprasolicitarea.
Puneți plăcinta în cuptorul preîncălzit și coaceți 1 oră până la 1 oră și 15 minute, până când sucurile se bulează și se rumenesc.
Îndepărtați folia de aluminiu 45 de minute în timp de coacere pentru a permite marginilor crustei să se rumenească.