Pastrav afumat, Vodka Creme Fraiche si Crispy Cartofi
Păstrăv afumat, Vodka Creme Fraiche și Crispy Potatoes ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 1,62 USD per porție. O porție conține 477 de calorii, 4 g de proteine și 48 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi cremă pentru copii în culori, ulei de canolan, creme frage și arpagic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv afumat, Crème Fraîche și Ceapă Murată, Latkes de cartofi cu Păstrăv afumat și Creme Fraiche și Clătite de cartofi cu Păstrăv afumat, Cremă Fraîche de hrean și Relish de sfeclă aurie.
Instrucțiuni
Gătiți cartofii: preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneti cartofii intr-o tigaie si stropiti cu ulei de masline. Se condimentează cu sare și se amestecă pentru a acoperi uniform cartofii. Prăjiți timp de 30 până la 35 de minute, până când cartofii sunt moi.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin. În timp ce cartofii sunt încă caldi, apăsați ușor pe fiecare cu spatele unei tigăi sau cu partea laterală a unui cuțit, astfel încât să se aplatizeze la aproximativ 3/4 inch, dar să rămână intacți (este în regulă dacă marginile se crăpă puțin, deoarece devin foarte crocante când sunt prăjite).
Încinge aproximativ 4 inci de ulei de canola într-o oală grea la foc mediu. Odată ce uleiul ajunge la 350 de grade F, prăjiți cartofii zdrobiți, în loturi, timp de 5 până la 6 minute, până devin aurii și crocanți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați cu sare.
Combinați creme fraiche și vodca într-un castron și amestecați energic pentru a bate și a combina. Se condimentează ușor cu sare. Se da la frigider pana este gata de utilizare.
Pregătiți toppingurile: fulgi cu grijă fileurile de păstrăv în bucăți mici. Prăjiți şalota: Separați feliile de eșalotă în inele. Trageți ușor inelele în făină. Într-o tigaie, încălziți 1/2 inch de ulei de măsline la 350 de grade F. Prăjiți șoapele timp de 2 până la 3 minute, până când se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și asezonați imediat cu sare cușer. Pentru asamblare, puneți câte o cupă mică de vodcă creme fraiche pe fiecare bucată de cartof și acoperiți-o cu o bucată de păstrăv.
Se ornează cu muguri de ridichi, arpagic și eșalotă prăjită. Asezonați cu floare de sal și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.