Pastramă-Friptură Vindecată

Pastrami-vindecat friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 400 de calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de fustă întărită cu slănină cu galbenele și șalotă, Hot pastrami covrigi, și Pastramă De Somon.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, prăjiți semințele de coriandru și muștar, boabele de piper și schinduf la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o suprafață de lucru pentru a se răci. Folosind partea cuțitului unui bucătar, zdrobiți grosolan condimentele.
Puneți condimentele zdrobite într-un castron și adăugați usturoiul, sarea kosher, zahărul brun și ghimbirul. Frecați amestecul pe ambele părți ale fripturii și puneți carnea într-o pungă de plastic robustă. Se da la frigider cel putin 18 si pana la 24 de ore.
Răzuiește amestecul de condimente din friptură. Puneți o tigaie mare din fontă la foc moderat timp de 3 minute. Ridicați focul la moderat, adăugați uleiul și încălziți până aproape de fumat.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc bine pe fund, aproximativ 4 minute. Coborâți focul la moderat, întoarceți friptura și gătiți până se rumenesc pe fund, încă aproximativ 4 minute pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați subțire carnea peste cereale și serviți.
Faceți înainte: friptura gătită poate fi refrigerată peste noapte.
Recomandare de vin: un tânăr California Zinfandel cu o mulțime de condimente și fructe S-ar împerechea cel mai bine cu această friptură vindecată. Încercați selecția vinificatorului Geyser Peak din 1997 sau 1996 St.Francis Reserve Pagani Vineyard.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.