Pastramă Afumată La Cuptor

Pastrama afumată la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 622 calorii, 57G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chipsuri de fumat hickory, sare de întărire, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baie De Somon Afumat La Cuptor, Somon Prăjit La Cuptor Paprikan Afumat, și Chuck-Eye afumat la cuptor cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați totul, cu excepția pieptului, într-un castron mic.
Așezați pieptul cu grăsimea în jos pe o suprafață de lucru.
Presărați-l uniform cu jumătate din amestecul de întărire și bateți ușor amestecul pe carne.
Lăsați-l să stea până când amestecul de întărire se hidratează, se întunecă la culoare și aderă la piept, aproximativ 25 de minute. Întoarceți pieptul și presărați-l uniform cu amestecul de întărire rămas.
Lăsați-l să stea până când amestecul de întărire se hidratează, se întunecă la culoare și aderă la piept, încă aproximativ 15 minute.
Așezați pieptul într-o pungă de plastic resigilabilă foarte mare (2 până la 2-1/2 galoane). (Alternativ, îl puteți așeza într-o tigaie și îl puteți acoperi bine cu folie de aluminiu.) La frigider timp de 7 zile, răsturnând pieptul la fiecare 2 zile. În a opta zi, așezați un suport de sârmă peste o foaie de copt.
Scoateți pieptul din pungă și îndepărtați ușor orice exces de umiditate cu prosoape de hârtie.
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei timp de 1 oră. Între timp, scoateți toate rafturile din cuptor, cu excepția unuia aranjat în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 200 F. tapetați interiorul unei tigaie transversal cu folia, suprapunându-l în centrul tigaiei cu aproximativ 1 inch. Asigurați-vă că fundul și părțile laterale ale tigaiei sunt complet acoperite și că excesul de folie se extinde pe părțile lungi și ușor în sus și peste părțile scurte ale tigaiei. Împrăștiați așchii de lemn într-un strat uniform peste folia din fundul cratiței. Puneți un suport de prăjire peste chipsuri. (Suportul de prăjire ar trebui să stea la cel puțin 1 1/2 inci deasupra fundului tigaiei. Puteți încerca să-l răsturnați dacă este necesar. Dacă suportul dvs. de prăjire este încă prea jos, utilizați un suport de aburire sau răcire cu sârmă care se află la cel puțin 1 1/2 inci deasupra fundului tigaiei.)
Așezați pieptul pe raftul cu grăsime în sus. Aduceți marginile lungi ale foliei în sus pentru a se întâlni în mijloc. Îndoiți folia de trei ori și sertizați-o pentru a se închide bine, asigurându-vă că nu atinge pieptul, astfel încât fumul să poată circula în jurul cărnii. Aduceți folia pe părțile laterale pentru a întâlni cusătura superioară și sertizarea, asigurându-vă că întregul raft și pieptul sunt complet înconjurate cu folie și că nu există găuri deschise.
Așezați tigaia peste două arzătoare la foc mediu-mare până când un flux constant de fum se revarsă din cusătura superioară a pachetului de folie, aproximativ 5 minute. (Acest pas nu produce o tonă de fum, dar totuși poate doriți să deschideți o fereastră sau să porniți ventilatorul de deasupra gamei dvs.)
Introduceți tigaia în cuptor și fumați până când pastrama ajunge la 140 km f pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 4 până la 6 ore.
Scoateți tigaia din cuptor și deschideți cu grijă cusătura superioară a foliei.
Scoateți raftul și pastrama pe o foaie de copt sau pe o suprafață de lucru rezistentă la căldură; pus deoparte.Aruncați folia și fumați așchii de lemn. (Puteți continua imediat cu rețeta și aburiți pastrama sau răciți carnea la temperatura camerei și refrigerați-o bine învelită în folie de plastic timp de până la 24 de ore.) Pentru aburire: creșteți temperatura cuptorului la 325 cm.f și mențineți suportul în poziția cea mai joasă.
Așezați pastrama cu grăsimea în sus în tigaia goală; pune-l deoparte.
Așezați apa într-o cratiță mare, acoperiți-o strânsăcapacul de fixare și aduceți la fierbere la căldură mare.
Așezați tigaia pe grătarul cuptorului și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea celei mai groase părți a pastramei, având grijă să nu o turnați direct pe Pastramă. (Este posibil să nu aveți nevoie de toată apa.) Acoperiți bine tigaia cu folie. Aburiți pastrama în cuptor până când cuțitul este fraged, aproximativ 3 ore.
Scoateți pastrama pe o tăietură și lăsați-o să stea 10 minute înainte de a o tăia pe Bob.