Pastrama-Gravlax Condimentat

Pastrama-Gravlax Condimentat
Rețeta Gravlax condimentat cu Pastramă este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru $5.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, boia de ardei, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tofu Reuben Condimentat Cu Pastramă, Gravlax, și Gravlax pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați fileul de somon peste tot cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați pielea fileului cu fața în jos într-un vas de sticlă. Într-un castron mic, combinați sarea, zahărul crud, piperul negru crăpat, coriandrul, pătrunjelul și șalotele și frecați condimentele peste tot somonul. Acoperiți somonul liber cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Zahăr BrutZahăr Brut
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-o cratiță mică, combinați melasa, frunzele de dafin și cayenne și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
5
Într-o tigaie mică, prăjiți ușor chimenul și semințele de coriandru la foc moderat, agitând tigaia, până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați semințele într-un mortar și lăsați să se răcească complet. Zdrobiți semințele cât mai fin posibil cu un pistil. Se amestecă ardeiul și ardeiul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
7
Răsturnați ușor condimentele de pe gravlax. Așezați gravlaxul pe o farfurie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
GravlaxGravlax
8
Periați gravlaxul cu melasa; scoateți frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
GravlaxGravlax
9
Presărați condimentele măcinate uniform peste file. Puneți la frigider gravlaxul neacoperit timp de cel puțin 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GravlaxGravlax
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
10
Folosind un cuțit lung și ascuțit, tăiați gravlaxul transversal în felii foarte subțiri. Aranjați feliile pe farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GravlaxGravlax
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista