Pastrama-Gravlax Condimentat
Rețeta Gravlax condimentat cu Pastramă este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Pentru $5.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, boia de ardei, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tofu Reuben Condimentat Cu Pastramă, Gravlax, și Gravlax pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați fileul de somon peste tot cu sucul de lămâie.
Așezați pielea fileului cu fața în jos într-un vas de sticlă. Într-un castron mic, combinați sarea, zahărul crud, piperul negru crăpat, coriandrul, pătrunjelul și șalotele și frecați condimentele peste tot somonul. Acoperiți somonul liber cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 zile.
Într-o cratiță mică, combinați melasa, frunzele de dafin și cayenne și aduceți la foc mic.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-o tigaie mică, prăjiți ușor chimenul și semințele de coriandru la foc moderat, agitând tigaia, până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Transferați semințele într-un mortar și lăsați să se răcească complet. Zdrobiți semințele cât mai fin posibil cu un pistil. Se amestecă ardeiul și ardeiul măcinat.
Răsturnați ușor condimentele de pe gravlax. Așezați gravlaxul pe o farfurie, cu pielea în jos.
Periați gravlaxul cu melasa; scoateți frunzele de dafin.
Presărați condimentele măcinate uniform peste file. Puneți la frigider gravlaxul neacoperit timp de cel puțin 12 ore sau peste noapte.
Folosind un cuțit lung și ascuțit, tăiați gravlaxul transversal în felii foarte subțiri. Aranjați feliile pe farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.