Pastitsio condimentat marocan cu miel și Feta necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 584 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,0 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 111 fani. Un amestec de chimen măcinat, ras-el-hanout, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri Marocani de miel condimentat cu chutney de caise-piper + Pesto feta cu fistic, Burgeri De Miel Cu Condimente Marocane, și Miel sau pui condimentat marocan.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați mielul; gatiti pana se rumeneste, rupandu-se in bucati mici, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile cu suc, mentă, ras-el-hanout, pastă de roșii, 2 1/2 lingurițe de chimen și scorțișoară. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți până când amestecul de miel este gros, amestecând des, 15 până la 18 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Sare și Piper
Ras El Hanout
Pasta De Tomate
Scorțișoară
Chimen
Miel
Mentă
4
Între timp, aduceți 2 căni de lapte la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi. Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați făină; bateți până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți până când rouxul este auriu pal, șoptind des, 3 până la 4 minute. Adăugați treptat lapte cald în roux, amestecând până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți 1 cană de lapte și 3 gălbenușuri de ou într-un castron mediu; bateți în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Bateți în feta și 1/2 linguriță de chimen. Aduceți sosul la fiert, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până se îngroașă ușor, zdrobind cu masher de cartofi pentru a rupe brânza, aproximativ 5 minute. Sos de sezon cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mic, amestecând des, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Cartofi
Chimen
Sos
Brânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bateti
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de vase de copt cu 14 cani de unt. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți pastele; reveniți la aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se amestecă 2 linguri de unt în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Paste
12
Adăugați albușuri de ou și 1/4 cană parmezan; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Parmezan
13
Răspândiți 4 cești de paste în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Paste
14
Întindeți amestecul de miel peste. Se acoperă cu pastele rămase. Se pune sosul peste; se presară cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sos
Paste
Miel
15
Așezați vasul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
16
Coaceți pastitsio până se încălzește, aproximativ 40 de minute.