Pastitsio condimentat marocan cu miel și Feta

Pastitsio condimentat marocan cu miel și Feta
Pastitsio condimentat marocan cu miel și Feta necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 584 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,0 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 111 fani. Un amestec de chimen măcinat, ras-el-hanout, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri Marocani de miel condimentat cu chutney de caise-piper + Pesto feta cu fistic, Burgeri De Miel Cu Condimente Marocane, și Miel sau pui condimentat marocan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați mielul; gatiti pana se rumeneste, rupandu-se in bucati mici, aproximativ 8 minute. Se amestecă roșiile cu suc, mentă, ras-el-hanout, pastă de roșii, 2 1/2 lingurițe de chimen și scorțișoară. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți până când amestecul de miel este gros, amestecând des, 15 până la 18 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sare și PiperSare și Piper
Ras El HanoutRas El Hanout
Pasta De TomatePasta De Tomate
ScorțișoarăScorțișoară
ChimenChimen
MielMiel
MentăMentă
4
Între timp, aduceți 2 căni de lapte la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi. Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați făină; bateți până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți până când rouxul este auriu pal, șoptind des, 3 până la 4 minute. Adăugați treptat lapte cald în roux, amestecând până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți 1 cană de lapte și 3 gălbenușuri de ou într-un castron mediu; bateți în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți în feta și 1/2 linguriță de chimen. Aduceți sosul la fiert, amestecând des. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până se îngroașă ușor, zdrobind cu masher de cartofi pentru a rupe brânza, aproximativ 5 minute. Sos de sezon cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Reîncălziți la foc mic, amestecând des, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
ChimenChimen
SosSos
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BatetiBateti
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de vase de copt cu 14 cani de unt. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți pastele; reveniți la aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se amestecă 2 linguri de unt în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PastePaste
12
Adăugați albușuri de ou și 1/4 cană parmezan; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ParmezanParmezan
13
Răspândiți 4 cești de paste în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PastePaste
14
Întindeți amestecul de miel peste. Se acoperă cu pastele rămase. Se pune sosul peste; se presară cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SosSos
PastePaste
MielMiel
15
Așezați vasul pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
16
Coaceți pastitsio până se încălzește, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să stea 5 până la 10 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista