Pastelon
Pastelon este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați 2 linguri. pansament italian Kraft zesty, ardei gras, pătlagine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pastel de papas, Pastel De Arroz, și Pastel de Espagueti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pătlagine; gatiti 3 min. sau până devin aurii pe ambele părți, întorcându-se după 1-1/2 min.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Gatiti slanina, ceapa si ardeii in aceeasi tigaie 8-10 min. sau doar până când slănina este crocantă și legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Adăugați carne de vită măcinată; gatiti 5 pana la 7 min. sau până se termină, amestecând frecvent.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția VELVEETA; gatiti la foc mic 5 min. sau până când amestecul este bine amestecat, amestecând frecvent.
Puneți jumătate din fiecare pătlagină, umplutură de carne și VELVEETA într-un vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit. Repetați straturile.
Coaceți 30 min. sau până se încălzește.