Paste Și Tăiței Chinezi Udong În Sos De Roșii Și Sardine

Nevoie de o curs principal fără lactate? Paste și tăiței chinezi Udong în sos de roșii și sardine ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 2578 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 7,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, sardine în sos de roșii, tăiței spaghete și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paste și tăiței chinezi Udong în sos de roșii și sardine, Fidea de orez cu Wonton / Ravioli chinezi în sos de ciuperci, și Dan Dan Mian (tăiței în sos picant de porc chinezesc de arahide).
Instrucțiuni
Fierbeți pastele în 5 căni de apă cu 1 lingură de sare și 1 lingură de ulei de măsline timp de 12 minute. Puneți tăiței Udong după fierberea pastelor timp de 7 minute. După 12 minute, turnați pastele / tăiței în strecurătoare și turnați apă rece cu gheață pe ea. pune deoparte. (Asigurați-vă că puneți pastele când apa fierbe deja, atunci începe fierberea de 12 minute).Pentru sos-puneți 3-4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă și sotati usturoiul și ceapa. Apoi adăugați roșiile până rămâne pulpa moale.
Adăugați cubul de Bouillon de vită și sardinele. Apoi adăugați condimente: oregano, salvie, piper negru măcinat și ardei gras.bateți până când ingredientele sunt bine amestecate.Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Se servește cu tăiței Spaghetti-Udong.