Pastan și linte: Pastan e Lenticchie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 541 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de usturoi, țelină, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Pastan și linte: Pastan e Lenticchie, Pastan E Lentichie, și Riso e lenticchie (orez și linte).
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați lintea scursă, țelina și 6 căni de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic activ și se fierbe aproximativ 45 de minute, până când lintea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
țelină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pancetta și faceți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați fulgii de ceapă, usturoi și chile. Se amestecă roșiile și se fierbe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Tomate
Usturoi
Ceapă
5
Odată ce lintea este fragedă, scoateți țelina, adăugați sare și gătiți pastele în apa clocotită. Odată ce pastele sunt aproape complet fierte, adăugați amestecul de ceapă și pătrunjelul și gătiți împreună câteva minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu ulei de măsline extravirgin deasupra.