Paste și linte: Paste e Lenticchie

Paste și linte: Paste e Lenticchie
Pastan și linte: Pastan e Lenticchie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 541 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de usturoi, țelină, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Pastan și linte: Pastan e Lenticchie, Pastan E Lentichie, și Riso e lenticchie (orez și linte).

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați lintea scursă, țelina și 6 căni de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic activ și se fierbe aproximativ 45 de minute, până când lintea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
țelinățelină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pancetta și faceți grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
4
Adăugați fulgii de ceapă, usturoi și chile. Se amestecă roșiile și se fierbe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Odată ce lintea este fragedă, scoateți țelina, adăugați sare și gătiți pastele în apa clocotită. Odată ce pastele sunt aproape complet fierte, adăugați amestecul de ceapă și pătrunjelul și gătiți împreună câteva minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește cu ulei de măsline extravirgin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
PastePaste
ApăApă
SareSare
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista