Paste și legume cu sos alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan și legume cu sos alb. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 348 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, sare, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați pastan de legume în sos alb / Pastan veg ușor în sos alb, Paste și legume cu sos de coriandru, și Paste cu legume și sos Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați-le la paste. În timp ce pastele și legumele se gătesc, faceți sosul: combinați într-o cratiță medie laptele de soia. usturoi, ierburi și piper. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, timp de aproximativ 3 minute sau până când pastele sunt gata.
Adăugați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste și drojdia nutritivă. Se amestecă amidonul în 1/4 cană de apă rece și se adaugă în sos, amestecând bine. Creșteți căldura și gătiți până când sosul fierbe și se îngroașă ușor. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Se toarnă sosul peste paste și legume și se amestecă ușor pentru a acoperi. Dacă pastele au nevoie de mai multă umiditate, adăugați puțin din apa rezervată pentru paste.
Presărați cu fulgi de ardei roșu în plus, dacă doriți și serviți imediat.