Paste și legume cu sos alb

Paste și legume cu sos alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan și legume cu sos alb. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 348 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, sare, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați pastan de legume în sos alb / Pastan veg ușor în sos alb, Paste și legume cu sos de coriandru, și Paste cu legume și sos Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați-le la paste. În timp ce pastele și legumele se gătesc, faceți sosul: combinați într-o cratiță medie laptele de soia. usturoi, ierburi și piper. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, timp de aproximativ 3 minute sau până când pastele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Lapte De SoiaLapte De Soia
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sos Tabasco PicuratSos Tabasco Picurat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste și drojdia nutritivă. Se amestecă amidonul în 1/4 cană de apă rece și se adaugă în sos, amestecând bine. Creșteți căldura și gătiți până când sosul fierbe și se îngroașă ușor. Verificați condimentele și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă sosul peste paste și legume și se amestecă ușor pentru a acoperi. Dacă pastele au nevoie de mai multă umiditate, adăugați puțin din apa rezervată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Presărați cu fulgi de ardei roșu în plus, dacă doriți și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista