Paste și Fasole: Pasta e Fasoi
Pastan și fasole: Pastan e Fasoi necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 388 de calorii , 11 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 1,34 USD per porție. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de țelină, os de prosciutto, ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. La urma urmei, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) , Salată picantă cu fasole roșie, cheddar și nuci și Coaste de porc la grătar cu fasole la grătar Bush .
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți grăsimea din nou la foc mediu.
Adăugați morcovul, ceapa, țelina, usturoiul, pătrunjelul și foaia de dafin și gătiți la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați osul și suficientă apă cât să-l acopere, condimentați cu multă sare și piper și aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea și gătiți timp de 1 oră, apoi adăugați pastele, gătind la fierbere până când pastele sunt fragede, dar al dente.
Serviți imediat, împărțit în mod egal în 4 boluri de paste încălzite.