Paste și conopidă

Paste și conopidă
Pastanul și conopida necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 480 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de conopidă, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu conopidă, Paste Cu Conopidă, și Conopidă și paste făinoase.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, conopida congelată la abur până se înmoaie. Alternativ, rupeți conopida în flori și aburiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă ceapa și se sotează până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Se adaugă usturoiul și se sotează până se rumenesc. Se amestecă conopida și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CondimenteCondimente
UsturoiUsturoi
6
Scurgeți pastele și transferați într-un castron mare de servire. Aruncați cu amestec de ceapă și conopidă și acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista