Paste și conopidă
Pastanul și conopida necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 480 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de conopidă, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu conopidă, Paste Cu Conopidă, și Conopidă și paste făinoase.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Între timp, conopida congelată la abur până se înmoaie. Alternativ, rupeți conopida în flori și aburiți până se înmoaie.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până devin aurii.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se rumenesc. Se amestecă conopida și condimentele.
Scurgeți pastele și transferați într-un castron mare de servire. Aruncați cu amestec de ceapă și conopidă și acoperiți cu brânză.