Paste Verzi Verzi
Pastele verzi verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 493 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, brânză feta, apă de paste rezervată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Sfeclă verde și ridiche verde Pesto Paste cu sfecla prăjită și ridichi, Paste De Linte Verde, și Paste de sfeclă verde.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Adăugați pappardelle și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute.
Scurgeți, rezervând puțină apă pentru paste. Se acoperă cu 1 lingură de ulei de măsline; deoparte.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați dovlecelul; gătiți și amestecați până când dovlecelul începe să se rumenească în jurul marginilor, dar este încă ferm. Amestecați sparanghelul, broccoli și fasolea verde; continuați să gătiți până când legumele devin de culoare verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa verde și fasolea garbanzo; gătiți și amestecați până când legumele se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Adăugați apă de paste rezervată la legume. Acoperiți tigaia; reduceți căldura la minim și fierbeți până când garbanzos sunt încălzite și legumele sunt doar fragede. Se amestecă legumele și busuiocul în paste; condimentează după gust cu sare și piper, iar deasupra cu feta sfărâmată.