Paste Vegetariene Din Sud-Vest
Nevoie de un felul principal vegetarian? Pastele vegetariene din sud-vest ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 6. 95 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți macaroane de cot, usturoi, praf de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Chili Vegetarian Sud-Vestic, Quiche Slab Sud-Vest Crustless {Vegetarian}, și Ciuperci Portobello umplute cu sud-vest cu fasole neagră de chimen {Vegetarian} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adâncă.
Sote ceapa, ardei verde, usturoi, praf de chili și chimen. Se amestecă roșiile, năutul și porumbul. Reduceți căldura la minim și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când se îngroașă și se încălzește.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Combinați pastele și sosul.
Presărați fiecare porție cu brânză Monterey Jack.