Paste tăiate la chitară cu Bottarga și ardei iute: Maccheroni alla Chitarra
Nevoie de un garnitură fără lactate și pescatarian? Paste tăiate la chitară cu Bottargan și ardei iute: Maccheroni alla Chitarra ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine, Paste cu legume de primăvară (spaghete Alla Chitarra Con Verdure, și Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați uleiul de măsline, fulgii de piper și usturoiul și sotati până când usturoiul este aproape maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile și sosul de roșii și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, pana cand sunt fragede inca al dente, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți pastele și adăugați-le în amestecul de roșii. Aruncați la foc mare un minut. Împărțiți între 4 boluri încălzite, radeți bottarga peste fiecare bol, presărați cu pesmet și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bottarga
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tăiați roșiile pe jumătate pe lungime, stoarceți semințele și îndepărtați membrana. Într-un castron mic, combinați zahărul, uleiul, sarea și piperul și acoperiți roșiile cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și introduceți-o în cuptor. Gatiti timp de 2 ore sau pana cand rosiile sunt foarte moi si au pierdut aproximativ jumatate din lichidul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până la fel de gros ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sare, Pentru Marginile Paharului
13
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.