Paste sotate cu homar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele sotate cu homar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Paste Picante De Homar, Modul în care ar trebui să fie viața sau pastele cu homar, și Cajun Homar Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de 8 litri plină cu trei sferturi cu apă sărată și aduceți la fierbere. Puneți 2 homari cu capul în apă și fierbeți, acoperiți, 3 minute.
Transferați cu clești într-o strecurătoare pentru a se răci. Repetați cu restul de 2 homari în același mod.
Când homarul este suficient de rece pentru a se ocupa, scoateți carnea din cochilii, prindeți sucuri într-un castron separat.
Adăugați cochilii la castron cu sucuri.
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch și răciți homarul, acoperit.
Se amestecă împreună vin și șofran și se lasă amestecul abrupt 10 minute. Aduceți amestecul de vin, 14 căni de apă și cojile de homar cu sucuri la fiert în oală de 8 litri. Se fierbe până când lichidul se reduce la aproximativ 8 căni, aproximativ 1 oră. Tapetați o sită cu pânză de brânză și așezați peste un castron.
Se toarnă stocul prin sită, apoi se aruncă solidele.
În timp ce stocul se reduce, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea la foc mic până când este fierbinte, apoi gătiți ceapa cu frunza de dafin până când ceapa este foarte moale și rumenită, aproximativ 45 de minute.
Adăugați roșiile și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când sofregit este foarte gros, aproximativ 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cassola sau o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți pastele în 4 loturi, amestecând, până se rumenesc.
Transferați pastele într-un castron ca rumenite și adăugați o lingură suplimentară de ulei pentru fiecare lot.
Când toate pastele s-au rumenit, reveniți la tigaie și amestecați sofregit și 4 căni stoc (dacă utilizați o cassola, utilizați stoc de 4b ampercps; aveți nevoie de mai mult lichid din cauza laturilor drepte ale vasului). Rezervați stocul rămas pentru o altă utilizare. Aduceți amestecul de paste la foc mic, apoi continuați să fierbeți, acoperit, 4 minute. Se amestecă homarul rezervat și se condimentează cu sare și piper.
Transferați tigaia, neacoperită, în mijlocul cuptorului și coaceți 10 minute sau până când lichidul este absorbit și partea superioară a pastelor este crocantă. Se amestecă pătrunjelul.
* Homarul și stocul pot fi preparate cu 1 zi înainte, răcite complet, apoi răcite, acoperite. * Stocul rămas, care este minunat pentru homar bisque sau ca bază pentru un sos armoricaine, păstrează, congelat, 3 luni.* Un pcerfregit poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.