Paste Siciliene Cu Sardine Și Broccoli Rabe

Paste Siciliene Cu Sardine Și Broccoli Rabe
Sardina siciliană și Broccoli rabe paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1831 calorii, 26g de proteine, și 137g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, stafide, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Paste de sardină în stil Sicilian cu pesmet, Broccoli rabe în stil Sicilian cu vinete și capere, și Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată. Se fierbe broccoli rabe timp de 1 -2 minute; scoateți și plonjați într-un castron cu apă cu gheață. Șocantul Rabe își va menține culoarea verde vie și îl va opri de la gătit. Folosind aceeași tigaie, aduceți din nou apa la fierbere și adăugați pastele. Gatiti pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați stafidele într-un castron mic și acoperiți cu puțin vin alb uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați-i să se înmoaie aproximativ 10 minute pentru a deveni infuzați cu aroma vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Într-o tigaie mică și uscată la foc mediu adăugați nucile de pin și pesmetul. Agitați tigaia într-o mișcare înainte și înapoi până când sunt aurii și aromate, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și șalotele, sotând 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Scurgeți broccoli rabe, uscați-l și adăugați-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți sardinele. Folosind o furculiță, rupeți sardinele în bucăți mici și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați stafidele scurse, măslinele, sucul de lămâie, coaja de lămâie, ardeiul roșu zdrobit și sarea. Saut 1-2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați pastele fierte în tigaie cu amestecul de broccoli rabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Paste FiertePaste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați amestecul de pesmet prăjit și pătrunjelul proaspăt și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
14
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin de calitate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate77
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista