Paste Rupte Cu Dovlecei Și Rucola

Paste Rupte Cu Dovlecei Și Rucola
Pastele rupte cu dovlecei și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu roșii, tăiței lasagna, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parmezan, Fasole Albă Și Supă De Kale Cu Paste Rupte, Foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate, și Salată De Ouă Sfâșiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o mandolină sau un cuțit, feliați dovleceii pe lungime în fâșii de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cu 2 Tbs. din uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform.Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aranjați fâșiile de dovlecei pe tigaie și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți dovleceii și gătiți până se înmoaie, dar nu prea moale, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.Aduceți o cratiță mare de trei sferturi plină cu apă la fierbere la foc mare. Rupeți tăiței de lasagna în bucăți mari, inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați 1 Tbs. sare și tăiței la apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți sosul de paste de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți cu restul de 2 Tbs. Ungeți și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați dovleceii, rucola și 1/4 cană de brânză și aruncați ușor împreună, având grijă să nu rupeți fâșiile de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Transferați în boluri individuale pentru paste, stropiți sosul de roșii peste și în jurul pastelor și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți imediat.
11
Servește 4.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții40
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista