Paste Rupte Cu Dovlecei Și Rucola
Pastele rupte cu dovlecei și rucola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de paste cu roșii, tăiței lasagna, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parmezan, Fasole Albă Și Supă De Kale Cu Paste Rupte, Foi de Paste rupte cu unt brun, Ierburi și ouă Pocate, și Salată De Ouă Sfâșiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină sau un cuțit, feliați dovleceii pe lungime în fâșii de 1/8 inch.
Transferați într-un castron mare.
Stropiți cu 2 Tbs. din uleiul de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform.Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, aranjați fâșiile de dovlecei pe tigaie și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți dovleceii și gătiți până se înmoaie, dar nu prea moale, încă 1 până la 2 minute.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.Aduceți o cratiță mare de trei sferturi plină cu apă la fierbere la foc mare. Rupeți tăiței de lasagna în bucăți mari, inegale.
Adăugați 1 Tbs. sare și tăiței la apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți sosul de paste de roșii.
Scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare.
Stropiți cu restul de 2 Tbs. Ungeți și aruncați pentru a acoperi uniform.
Adăugați dovleceii, rucola și 1/4 cană de brânză și aruncați ușor împreună, având grijă să nu rupeți fâșiile de dovlecel.
Transferați în boluri individuale pentru paste, stropiți sosul de roșii peste și în jurul pastelor și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză.