Paste roșii cu vin roșu și friptură

Paste roșii cu vin roșu și friptură
Vin roșu-tomate-și-friptură paste necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de ulei de măsline, linguriță de busuioc, 2 lingurițe de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Vin Roșu-Paste De Roșii, Steak Martini / Risotto De Sparanghel/Sos De Vin De Roșii Fiert, și Friptură de flanc marinată cu vin roșu cu salsa Caprese de roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 1 minut sau pana se rumeneste usor. Amestecați cu grijă vinul și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă friptura. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Amestecați pastele fierbinți, brânza mozzarella și 1/3 cană parmezan într-un bol mare de servire, aruncând pentru a acoperi până când brânzeturile încep să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă sosul de roșii peste amestecul de paste și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Serviți imediat cu toppingurile dorite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista