Paste roșii cu vin roșu și friptură

Vin roșu-tomate-și-friptură paste necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 554 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de ulei de măsline, linguriță de busuioc, 2 lingurițe de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Vin Roșu-Paste De Roșii, Steak Martini / Risotto De Sparanghel/Sos De Vin De Roșii Fiert, și Friptură de flanc marinată cu vin roșu cu salsa Caprese de roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 1 minut sau pana se rumeneste usor. Amestecați cu grijă vinul și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Se amestecă friptura. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Amestecați pastele fierbinți, brânza mozzarella și 1/3 cană parmezan într-un bol mare de servire, aruncând pentru a acoperi până când brânzeturile încep să se topească.
Se toarnă sosul de roșii peste amestecul de paste și se amestecă pentru a se combina.
Serviți imediat cu toppingurile dorite.