Paste realizate manual cu sos de roșii și anghinare

Paste realizate manual cu sos de roșii și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele făcute manual cu sos de roșii și anghinare. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză pecorino romano, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți picante + paste de anghinare cu sos proaspăt de roșii, Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi, și Paste De Anghinare Cu Roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea de câteva ori. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu uleiul de măsline. Cu mașina pornită, turnați ouăle și procesați până se formează un aluat neted și lipicios. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământă până se omogenizează. Aluatul va fi moale și încă ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați aluatul într-un castron mediu și frecați suprafața cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată într-un dreptunghi de aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Tăiați aluatul în jumătate. Folosind un tăietor de pizza, tăiați aluatul în fire lungi de 6 până la 8 inci lățime de 1/3 inch. Praf 2 foi mari de copt cu făină de porumb și așezați cu grijă firele pe foi; presărați firele cu făină de porumb pentru a preveni lipirea. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți și puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
5
Umpleți un castron mare cu apă și strecurați o jumătate de lămâie în el. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cele două treimi superioare ale frunzelor și tăiați baza și tulpina. Folosind un baller de pepene galben sau o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Frecați inima de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie rămasă. Feliați inima de 1/4 inch grosime și puneți-o în vasul cu apă cu lămâie. Repetați cu restul de 3 anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scurgeți anghinarea. Într-o cratiță medie, combinați anghinarea cu bulionul, vinul, usturoiul, pasta de roșii, uleiul de măsline și piperul zdrobit; se condimentează cu sare și piper și se fierbe. Se fierbe la foc mic, amestecând de câteva ori, până când anghinarea este doar fragedă și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 30 de minute. Condimentează sosul cu sare și piper și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați pastele și gătiți, amestecând, până la al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Scurgeți și transferați într-un castron mare și lat pentru paste. Puneți sosul peste paste și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se presară cu Pecorino, busuioc și pătrunjel și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista