Paste realizate manual cu sos de roșii și anghinare

Paste realizate manual cu sos de roșii și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele făcute manual cu sos de roșii și anghinare. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză pecorino romano, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți picante + paste de anghinare cu sos proaspăt de roșii, Paste realizate manual cu Pancetta, roșii Cherry și ierburi, și Paste De Anghinare Cu Roșii.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea de câteva ori. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu uleiul de măsline. Cu mașina pornită, turnați ouăle și procesați până se formează un aluat neted și lipicios. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământă până se omogenizează. Aluatul va fi moale și încă ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați aluatul într-un castron mediu și frecați suprafața cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată într-un dreptunghi de aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați aluatul în jumătate. Folosind un tăietor de pizza, tăiați aluatul în fire lungi de 6 până la 8 inci lățime de 1/3 inch. Praf 2 foi mari de copt cu făină de porumb și așezați cu grijă firele pe foi; presărați firele cu făină de porumb pentru a preveni lipirea. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți și puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
5
Umpleți un castron mare cu apă și strecurați o jumătate de lămâie în el. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cele două treimi superioare ale frunzelor și tăiați baza și tulpina. Folosind un baller de pepene galben sau o linguriță, scoateți sufocarea cu blană. Frecați inima de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie rămasă. Feliați inima de 1/4 inch grosime și puneți-o în vasul cu apă cu lămâie. Repetați cu restul de 3 anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scurgeți anghinarea. Într-o cratiță medie, combinați anghinarea cu bulionul, vinul, usturoiul, pasta de roșii, uleiul de măsline și piperul zdrobit; se condimentează cu sare și piper și se fierbe. Se fierbe la foc mic, amestecând de câteva ori, până când anghinarea este doar fragedă și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 30 de minute. Condimentează sosul cu sare și piper și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați pastele și gătiți, amestecând, până la al dente, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Scurgeți și transferați într-un castron mare și lat pentru paste. Puneți sosul peste paste și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se presară cu Pecorino, busuioc și pătrunjel și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista