Paste Rapide De Usturoi-Creveți

Paste Rapide De Usturoi-Creveți
Pastanul rapid de usturoi-creveți este un pescatarian farfurie. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, fettuccine, seasons garlic & herb dressing mix și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto rapid și paste de creveți, Paste rapide de usturoi cu ulei de măsline și parmezan, și Creveți prăjiți rapid cu usturoi dulce prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand broccoli in apa clocotita pentru ultimele 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți amestecul de paste; așezați în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă ușor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista