Pastele Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 809 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole, pătrunjel cu frunze plate, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați morelele în apă caldă într-un castron mic 30 de minute. Ridicați ciupercile din apă, stoarcând excesul de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Morel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron mic și se rezervă. Clătiți bine morelele pentru a îndepărta nisipul, apoi strângeți uscat. Aruncați orice tulpini dure. Înjumătățiți morelele mici pe lungime și sferturile mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti sparanghelul si fasolea intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați mazărea și gătiți până când fasolea și sparanghelul sunt doar fragede, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Transferați imediat legumele cu o lingură mare cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând apă fierbinte în oală pentru gătitul pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți legumele răcite într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Gatiti 1 lingurita de usturoi si o rotunda 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați legumele scurse și sarea și piperul după gust și gătiți, amestecând, 2 minute, apoi transferați într-un castron. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați jumătate din roșii în sferturi și înjumătățiți restul pe lungime, păstrând sferturile și jumătățile separate. Gatiti restul de lingurita de usturoi si ramaneti rotunzi 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in restul de 2 linguri de ulei in tigaie la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați roșiile sferturi cu sare și piper după gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați roșii înjumătățite, oțet și apă și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și roșiile înjumătățite se înmoaie, 3 până la 4 minute. Păstrați roșiile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
În timp ce roșiile se gătesc, readuceți apa în oală la fierbere și gătiți spaghettini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghettini
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare. Adăugați imediat unt, smântână, coajă și moreluri în vasul de paste gol și fierbeți ușor, neacoperit, 2 minute. Se amestecă brânza și se adaugă pastele, se aruncă pentru a acoperi și se adaugă cât mai mult lichid de înmuiere rezervat (1/2 până la 2/3 cană) pentru a menține pastele bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ciuperci Morel
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați legume verzi, pătrunjel, busuioc, nuci de pin și sare și piper după gust și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Serviți pastele acoperite cu roșii și așchii Parmigiano-Reggiano.