Paste Primavera

Paste Primavera
Pastele Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 809 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole, pătrunjel cu frunze plate, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați morelele în apă caldă într-un castron mic 30 de minute. Ridicați ciupercile din apă, stoarcând excesul de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron mic și se rezervă. Clătiți bine morelele pentru a îndepărta nisipul, apoi strângeți uscat. Aruncați orice tulpini dure. Înjumătățiți morelele mici pe lungime și sferturile mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Gatiti sparanghelul si fasolea intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați mazărea și gătiți până când fasolea și sparanghelul sunt doar fragede, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Transferați imediat legumele cu o lingură mare cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând apă fierbinte în oală pentru gătitul pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți legumele răcite într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Gatiti 1 lingurita de usturoi si o rotunda 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați legumele scurse și sarea și piperul după gust și gătiți, amestecând, 2 minute, apoi transferați într-un castron. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați jumătate din roșii în sferturi și înjumătățiți restul pe lungime, păstrând sferturile și jumătățile separate. Gatiti restul de lingurita de usturoi si ramaneti rotunzi 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in restul de 2 linguri de ulei in tigaie la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați roșiile sferturi cu sare și piper după gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Adăugați roșii înjumătățite, oțet și apă și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și roșiile înjumătățite se înmoaie, 3 până la 4 minute. Păstrați roșiile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
În timp ce roșiile se gătesc, readuceți apa în oală la fierbere și gătiți spaghettini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare. Adăugați imediat unt, smântână, coajă și moreluri în vasul de paste gol și fierbeți ușor, neacoperit, 2 minute. Se amestecă brânza și se adaugă pastele, se aruncă pentru a acoperi și se adaugă cât mai mult lichid de înmuiere rezervat (1/2 până la 2/3 cană) pentru a menține pastele bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați legume verzi, pătrunjel, busuioc, nuci de pin și sare și piper după gust și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Serviți pastele acoperite cu roșii și așchii Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Ingrediente

227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsparanghel, tăiat și tăiat în bucăți de 1 inchsparanghel, tăiat și tăiat în bucăți de 1 inch1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelată, dezghețatămazăre congelată, dezghețată11 lingură de oregano uscatpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocat măruntbusuioc proaspăt tocat mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate2Bucăți de caramele Heath Bardressing lamaie piperdressing lamaie piper2halberoșii de struguriroșii de struguri113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfasole verde (de preferință haricots verts), tăiate și tăiate în bucăți de 1 inchfasole verde (de preferință haricots verts), tăiate și tăiate în bucăți de 1 inch1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Oreos dublu umplutcoaja de lămâie proaspătă rasă fincoaja de lămâie proaspătă rasă fin28pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci uscate morelciuperci uscate morel42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOz Parmigiano-Reggiano ras finOz Parmigiano-Reggiano ras fin6creveți și cu veneGarnitură: așchii Parmigiano-ReggianoGarnitură: așchii Parmigiano-Reggiano43pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/3 cană nuci de pin, ușor prăjite1/3 cană nuci de pin, ușor prăjite1Bucăți de caramele Heath BarFulgi de ardei roșu iute uscat rotunjitFulgi de ardei roșu iute uscat rotunjit454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspaghettini (spaghete subțiri)spaghettini (spaghete subțiri)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 stick unt nesărat1/2 stick unt nesărat3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista