Pastele Primavera necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 249 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcov, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare cu apă clocotită; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa și usturoiul; se sotează 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați amestec de sparanghel, fettuccine, 1/4 cană de brânză, pătrunjel, vin, sare și piper; aruncați bine. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)