Paste Primavera

Paste Primavera
Paste Primavera ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, spaghettini, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați morelele în apă caldă într-un castron mic 30 de minute. Ridicați ciupercile din apă, stoarcând excesul de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron mic și se rezervă. Clătiți bine morelele pentru a îndepărta nisipul, apoi strângeți uscat. Aruncați orice tulpini dure. Înjumătățiți morelele mici pe lungime și sferturile mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
3
Gatiti sparanghelul si fasolea intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita , neacoperita, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați mazărea și gătiți până când fasolea și sparanghelul sunt doar fragede, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Transferați imediat legumele cu o lingură mare cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând apă fierbinte în oală pentru gătitul pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
FasoleFasole
PastePaste
ApăApă
MazăreMazăre
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți legumele răcite într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Gatiti 1 lingurita de usturoi si o rotunda 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați legumele scurse și sarea și piperul după gust și gătiți, amestecând, 2 minute, apoi transferați într-un castron. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
1
Tăiați jumătate din roșii în sferturi și înjumătățiți restul pe lungime, păstrând sferturile și jumătățile separate. Gatiti restul de lingurita de usturoi si ramaneti rotunzi 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in restul de 2 linguri de ulei in tigaie la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile sferturi cu sare și piper după gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
3
Adăugați roșii înjumătățite, oțet și apă și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și roșiile înjumătățite se înmoaie, 3 până la 4 minute. Păstrați roșiile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OțetOțet
SosSos
ApăApă
1
În timp ce roșiile se gătesc, readuceți apa în oală la fierbere și gătiți spaghettini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpaghettiniSpaghettini
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge într-o strecurătoare. Adăugați imediat unt, smântână, coajă și moreluri în vasul de paste gol și fierbeți ușor, neacoperit, 2 minute. Se amestecă brânza și se adaugă pastele, se aruncă pentru a acoperi și se adaugă cât mai mult lichid de înmuiere rezervat (1/2 până la 2/3 cană) pentru a menține pastele bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
Ciuperci MorelCiuperci Morel
CremăCremă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați legume verzi, pătrunjel, busuioc, nuci de pin și sare și piper după gust și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
4
Serviți pastele acoperite cu roșii și așchii Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TomateTomate
PastePaste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista