Paste Primavera ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.66 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 809 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, spaghettini, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Primavera, Paste Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați morelele în apă caldă într-un castron mic 30 de minute. Ridicați ciupercile din apă, stoarcând excesul de lichid înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ciuperci Morel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron mic și se rezervă. Clătiți bine morelele pentru a îndepărta nisipul, apoi strângeți uscat. Aruncați orice tulpini dure. Înjumătățiți morelele mici pe lungime și sferturile mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
3
Gatiti sparanghelul si fasolea intr - o oala de 6 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita , neacoperita, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați mazărea și gătiți până când fasolea și sparanghelul sunt doar fragede, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Transferați imediat legumele cu o lingură mare cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând apă fierbinte în oală pentru gătitul pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Fasole
Paste
Apă
Mazăre
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți legumele răcite într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Gatiti 1 lingurita de usturoi si o rotunda 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 10 pana la 12 inci la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați legumele scurse și sarea și piperul după gust și gătiți, amestecând, 2 minute, apoi transferați într-un castron. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
1
Tăiați jumătate din roșii în sferturi și înjumătățiți restul pe lungime, păstrând sferturile și jumătățile separate. Gatiti restul de lingurita de usturoi si ramaneti rotunzi 1/4 lingurita de fulgi de ardei rosu in restul de 2 linguri de ulei in tigaie la foc moderat, amestecand, doar pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Tomate
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile sferturi cu sare și piper după gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
3
Adăugați roșii înjumătățite, oțet și apă și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și roșiile înjumătățite se înmoaie, 3 până la 4 minute. Păstrați roșiile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Sos
Apă
1
În timp ce roșiile se gătesc, readuceți apa în oală la fierbere și gătiți spaghettini până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghettini
Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge într-o strecurătoare. Adăugați imediat unt, smântână, coajă și moreluri în vasul de paste gol și fierbeți ușor, neacoperit, 2 minute. Se amestecă brânza și se adaugă pastele, se aruncă pentru a acoperi și se adaugă cât mai mult lichid de înmuiere rezervat (1/2 până la 2/3 cană) pentru a menține pastele bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Ciuperci Morel
Cremă
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați legume verzi, pătrunjel, busuioc, nuci de pin și sare și piper după gust și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Nuci De Pin
Pătrunjel
Busuioc
4
Serviți pastele acoperite cu roșii și așchii Parmigiano-Reggiano.