Pastele pesto cu fructe de mare este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 321 de calorii. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de frunze de oregano, ceapă verde, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Fructe de mare en Brodo cu pesto de tarhon, Lasagna de vară cu fructe de mare cu pesto și Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale).
Instrucțiuni
1
Pentru pesto, puneți 1/4 cană de ulei, busuioc, oregano, pătrunjel și un cățel de usturoi într-un blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până la omogenizare; pus deoparte. Tocați usturoiul rămas. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Carne Măcinată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă, căliți ceapa și usturoiul tocat în unt și uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați creveții, vinul sau bulionul, sucul de lămâie și cayenne; se caleste timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați scoici; se caleste timp de 2 minute sau pana cand crevetii devin roz si scoicile sunt tari si opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Scurge pastele; se amestecă cu pesto și parmezan. Acoperiți cu amestec de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată