Paste Pesto cu fasole verde și cartofi
Pastele Pesto cu fasole verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi Yukon gold, parmezan, pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Pesto, Cartofi Și Fasole Verde, Paste Cu Fasole Verde, Cartofi Și Pesto, și Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, așezați cartofii și sarea într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt aproape, dar nu destul de fragezi, aproximativ 15 minute.
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți cartofii și fasolea verde într-o strecurătoare.
Lasă să se răcească ușor.
Tăiați cartofii într-un zar de 1/2 inch și tăiați fasolea verde în bucăți de 1 inch.
Așezați pastele într-un castron mare și adăugați cartofii, fasolea verde, pesto, parmezan și nuci de pin (dacă folosiți). Aruncați pentru a combina.Bacsis: nu este nevoie să curățați cartofii cu coajă subțire, cum ar fi Yukon golds. Dar asigurați-vă că le curățați.