Paste Penne Beat

Paste Penne Beat
Paste penne beat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 428 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sos de roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Penne all ' Arrabbiata {paste Penne picante} - 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare-Ruth Rogers și Rose Gray, Paste De Ciuperci Sălbatice Beat, și One-Pan patru brânză roșii uscate la soare și spanac Paste beat coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul în tigaie și încălziți până la pragul fumatului. Apoi adăugați ceapa și reduceți focul la mediu, gătind până la translucid, 2 până la 3 minute. Odată ce ceapa este gătită, adăugați jumătate din prosciutto și usturoi, amestecând în ceapă. Apoi adăugați vodca pentru a delgaze tigaia și lăsați alcoolul să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
AlcoolAlcool
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Apoi, adăugați sosul de roșii, smântâna și bulionul de pui, gătind timp de 4 până la 5 minute pentru a reduce lichidul la jumătate pentru a da 1 cană. Apoi, adăugați pastele, amestecând în sosul de smântână și încălzind pastele. Terminați cu untul, amestecând din nou, apoi îndepărtați de pe foc și porționați în boluri. Terminați cu brânza, pătrunjelul și prosciutto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sos De SmântânăSos De Smântână
ProsciuttoProsciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista