Paste parmezan cu pui și rozmarin

Pastele parmezan cu pui și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1169 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, sare și piper kosher, paste orecchiette și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin-parmezan Pastan și Spaghete Squash, Rozmarin Parmezan Crusted Pui, și Oferte crocante de pui la cuptor cu rozmarin și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Tăiați puiul, folosind o furculiță sau degetele, în timp ce pastele se gătesc. Aruncați pielea și oasele.
Scurgeți pastele, rezervând 1 1/4 căni de apă. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați apa de paste rezervată, puiul, rozmarinul, 1/2 cană de parmezan, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper în oală. Se amestecă la foc mediu-mic până când sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 2 minute. Împărțiți între boluri individuale și presărați cu parmezanul rămas. Sfat: utilizarea apei rezervate din oala de paste este un truc clasic al bucătarului. Amidon și sărat, face un sos ușor, aromat, atunci când este aruncat cu brânză și ierburi. Este, de asemenea, minunat pentru subțierea pestos și marinaras.