Pastele mediteraneene cu verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 300 de calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Verdeață mixtă cu vinetă mediteraneană, Pui La Grătar Mediteranean Și Verdeață, și Salată mediteraneană tocată cu verdeață cu frunze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Se amestecă pastele, se fierbe timp de 10 până la 12 minute, până când sunt al dente și se scurg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați bietul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Umpleți vasul aproximativ 1/2 plin cu apă. Gatiti la mare in cuptorul cu microunde 5 minute, pana se limpezeste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă roșiile uscate la soare, măslinele kalamata, măslinele verzi și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Măsline Kalamata
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă în bietă. Gatiti si amestecati pana se inmoaie. Aruncați cu paste și presărați parmezan pentru a servi.