Paste Italiene-Tocană De Fasole

Tocană italiană de paste-fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, rotini multigrain, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Tocană Italiană De Paste, Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole), și Tocană italiană de legume cu fasole albă cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras și următoarele 3 ingrediente; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați roșiile și bulionul. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
. Folosind o furculiță, rupeți bucăți mai mari de roșii.
Adăugați paste; acoperiți și gătiți 12 minute sau până când pastele sunt terminate.
Adăugați fasolea și următoarele 4 ingrediente; acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Se toarnă în boluri și se acoperă cu brânză Asiago.