Paste gruy cremoase și paste de creveți
Cremosul Gruyul și Pastanul de creveți este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 472 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, brânză gruyincrucrore, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Gruyere Cremoase Și Creveți, Gruyere cremoasă și paste de creveți cu mazăre, și Paste Cremoase De Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Combinați făina și sarea într-un cuptor olandez la foc mediu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc. Se amestecă 3/4 cană de brânză, amestecând până se topește.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți și usturoi; saut 3 minute. Se amestecă vinul și piperul și se gătește 1 minut sau până când creveții sunt gata.
Adăugați paste, amestec de creveți și mazăre în amestecul de brânză, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inci ușor acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Garnisiți cu pătrunjelul, dacă doriți.