Paste Fregola Sarda cu roșii
Pastele Fregola Sarda cu roșii necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 331 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii cherry, paste fregola sarda și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Fregola Sarda Cu Legume Prăjite Și Creveți, Fregola Sarda Cu Pui Și Legume Prăjite Pentru Copii, și Cotlet de porc, Fregola Sarda cu curmal japonez și mentă și verde de păpădie saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o tigaie, aruncați roșiile cu usturoi, zahăr, oregano uscat, câte un vârf de sare și piper și 1 linguriță de ulei de măsline. Prăjiți 25 de minute, până când roșiile încep să se caramelizeze.
Între timp, gatiti fregola sarda ca pachetul direcționează.
Strângeți usturoiul prăjit de pe piele; pulsați în robotul de bucătărie cu nuci de pin, busuioc, câte un vârf de sare și piper și restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați parmezan; puls pentru a combina.
Într-un castron, combinați fregola sarda, roșiile, măslinele, brânza de capră și pesto. Împrăștiați frunze proaspete de oregano deasupra, dacă doriți.