Paste Florentine

Paste Florentine
Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Florentine Cu Ciuperci, Paste Coace Florentine, și Paste De Tigaie Florentine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Gatiti si amestecati ciupercile si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă la cină cu spanacul și laptele; se amestecă ușor. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista