Paste Florentine
Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste Florentine Cu Ciuperci, Paste Coace Florentine, și Paste De Tigaie Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
Gatiti si amestecati ciupercile si ceapa in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie.
Se adaugă la cină cu spanacul și laptele; se amestecă ușor. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste, amestecand ocazional.